Відома українська співачка та фронтвумен гурту The Hardkiss Юлія Саніна потішила численних фанатів новим епатажним образом.

Юлія Саніна має чимало фанатів, тому зірка намагається часто їх тішити новими фото, відео чи просто цікавими моментами з особистого та творчого життя на своїй сторінці у соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 660 тисяч осіб.
Цього разу зірка поділилася новим фото на якому позує у дуже незвичному образі. Співачка одягла кофту з каптуром, яка була розшита різнокольоровими вставками, образ вона доповнила стильними сережками у вигляді язиків полум'я.

Юлія Саніна, фото з instagram
Юлія Саніна, фото з instagram

Родзинкою образу Юлії Саніної став яскравий макіяж, їй зробили акцентні сині губи, а очі нафарбували жовтим та зеленим, що перекликається з вставками на кофті.
Користувачам мережі дуже сподобався новим образ Юлії Саніної, тому вони прийнялися залишати для неї десятки компліментів у коментарях. Деяким фанатам зірки здалося, що вона в цьому образі більше схожа на дракончика, а іншим же, що на рибку.

"Дракоша😍", "Нереальний образ 😳♥️", "Юля супер!!!🔥🔥🔥", "Реальна, нереальна😮😍❤️", "На мене, так це РИБКА😄🐠", "Така красива!! ", "Неземна😍✨", "Це вау 😍🔥", "Крутезний образ!!!💝💖💜", "Богиня❤️",- зазначили користувачі мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, Юлія Саніна з "The Hardkiss" показала підростаючого сина - дівчатка, тримайтеся: "Які у нього очі, боже"

Як раніше повідомляв Знай.ua Юлія Саніна з The Hardkiss показала 27 найкращих "подружок": як близнючки

Також Знай.ua писав: Юлія Саніна з "The Hardkiss" показала підростаючого сина - дівчатка, тримайтеся: "Які у нього очі, боже"