Відома українська співачка Злата Огнєвіч частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 370 тисяч чоловік.

Виконавиця стала головною героїнею нового сезону популярного романтичного шоу "Холостячка", сьомий випуск якого закінчився цієї п'ятниці. Проект покинув Роман Васильєв і за серце Злати залишилися боротися всього п'ять чоловіків.

Злата Огнєвіч, фото: Instagram
Злата Огнєвіч, фото: Instagram

А зараз Огнєвіч поділилася альтернативною назвою останньої церемонії троянд

"#Церемоніясліз💧 тому що завжди боляче відпускати, підбирати ті самі, потрібні слова. Мені так неприємно поранити інших, тому що мене поранили безліч разів... Знаю, що своїм рішенням я здобуваю як друзів, так і ворогів😏 але це мій вибір і тільки мені за нього згодом відповідати☝", - пише Злата Огнєвіч в публікації.

Заради цього знаменитість навіть опинилася в басейні з трояндочкою.
"Було ще на Кіпрі помітно холодок між вами з Ромою і його відхід був передбачуваний в цей раз🌹", "Яка ви нещира і награна... Це не тільки про побачення з Ромою, а взагалі. Кому дійсно потрібно покинути проект, так це вам☺️", - пишуть користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram (Огнєвіч)
Коментарі, скріншот: Instagram (Огнєвіч)

Нагадаємо, Григорій Решетник розсекретив чоловіків, що запали в серці "Холостячці" Златі Огнєвіч: "Справжня боротьба"

Як повідомляв "Знай.ua", Григорій Решетник натякнув про поповнення в родині з трьома синами: "Завтра вже..."

Знай.ua писав, "Холостячка" Злата Огнєвіч розкрила карти до фіналу: "Зворушлива історія кохання"