Відома українська артситка та кума Дзідзьо Оля Цибульська приміряла цікавий образ на Хелловін та запросила всіх на вечірку.

Популярна співачка Оля Цибульська має чимало шанувальників, тому вона намагається частенько тішити їх новими фото, відео чи просто цікавими новинами з професійного та творчого життя на своїй сторінці соціальній мережі Instagram, де за нею стежить понад 780 тисяч осіб.
Оля Цибульська напередодні Хеловіна вирішила показати українцям свій образ до цього свята. Вона опублікувала фото на якому позує разом з Віталієм Козловським у святкових костюмах.

Фото зі сторінки Олі Цибульської
Фото зі сторінки Олі Цибульської

Оля Цибульська розмалювала обличчя до Хелловіна та одягла довгу червону сукню. Щою образ виглядав більш гармонійно вона доповнила його віночком з квітів.

"А ти плануєш святкувати Хелловін? Завтра в ефірі шоу Weekend вечірка, на яку запрошені всііііі. Ранкова. Для тих, кому в понеділок на роботу 😂", - так Оля Цибулсьька підписала обліковані фото.

Фото зі сторінки Олі Цибульської
Фото зі сторінки Олі Цибульської

На другому фото співачка разом зі своїм колегою Віталієм Козловським позували тримаючи у руках традиційний атрибут цього свята - гарбуз.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще