Юлія Савічева розповіла, як приготувати торт "Наполеон". Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяВідома російська актриса, фіналістка "Фабрика Зірок 2", а також співачка, яка представляла РФ на міжнародному конкурсі Євробачення в 2004 році активно веде свої соціальні мережі. Зокрема, на її офіційній Instagram-сторінці 733 тисячі фоловерів, які активно коментують кожен її пост.
30 жовтня дівчина вирішила поділитися з аудиторією рецептом торта Наполеон.
Алгоритм приготування.
- Масло натираємо на крупній тертці постійно вмочуючи шматок в борошні. Змішуємо крижану воду з яйцем, сметаною, оцтом, сіллю, потім виливаємо на олійно-борошняну суміш;
- Об'єднуємо все в грудку. Довго тісто не вимішуємо, щоб масло не почало танути. Прибираємо тісто в холодильник на годину, накривши його харчовою плівкою;
- Тісто розкочується на силіконовому килимку або на пергаменті тонким шаром, вирізаємо форму 20-22 см, наколюємо виделкою і випікаємо 7-8 хвилин при розігрітій до 200 градусів духовці;
- У кухлик відправляємо або свіжу або розморожену малину, цукор, кукурудзяний крохмаль і воду. На середньому вогні помішуючи, доводимо суміш до кипіння.
- Через 5-10 хв вона почне густіти. Знімаємо з вогню. Я протерла конфітюр через сито, щоб позбутися від кісточок.
Нагадаємо, лікер з горобини, щоб зігрітися восени: простий рецепт ароматного міцного напою. Обов'язково спробуйте приготувати такий лікер з горобини самостійно, адже ці ягоди завжди можна знайти у великій кількості.
Як повідомляв портал Знай.ua, ягідна настоянка на самогоні від Костянтина Грубича: бюджетний рецепт на холодні часи із Західної України. Кулінар поділився з українцями рецептом алкогольного напою - зігріватиме вас холодними вечорами
Також Знай.ua писав, гарбуз по-корейськи з часником на Хеллоуїн