Для одеситки Ірини Поплавської, яка щойно закінчила акторський, роль Насті Глушко у серіалі на «1+1» стала дебютною. До цього вона бігала по кастингах, підпрацьовувала не за професію і хотіла їхати з України.

Про це акторка розповіла у великому інтерв’ю виданню«Апостроф».

Одну зі своїх перших ролей Ірина Поплавська зіграла на сцені у 12 років у «Кайдашевій сім’ї», після чого остаточно вирішила для себе, що стане актрисою. Та після школи чомусь про це забула і вступила у виш за спеціальністю харчові технології, згодом зрозумівши, що це щось не те.

"Спойлер: це не цікаво! … Ми займалися там повною нісенітницею: ходили якимись сумнівними кафешками, на парах нарізали їжу соломкою та кубиками. Це не мало жодного сенсу", - згадує вона.

Ірина Поплавська, скриншот youtube Телеканал 1+1
Ірина Поплавська, скриншот youtube Телеканал 1+1

Потім були плани навчатися у Польщі, невдала спроба поїхати працювати до Туреччині, кілька місяців навчання у кіностудії Довженка, після чого Ірина потайки від мами вирішила спробувати вступити до університету імені Карпенка-Карого. Прослуховування пройшло невдало, але один з викладачів заставив Ірину повірити у себе.

Популярні новини зараз
В опалювальному сезоні знизять тариф на світло: хто платитиме 1,32 грн за кВт Туалет тепер під арештом: боротися з боргами вирішили забороною какати На вулиці вийдуть мобільні патрулі: за що масово штрафуватимуть українців Водіям готують тотальні перевірки на дорогах: безжально штрафуватимуть кожного третього
Показати ще

"Я почала дуже тихо, спокійно і тут – буквально з другого слова – у мене ринули сльози. Враження було таке, ніби хтось натиснув кнопку. ... Читаю цей монолог, а у залі тиша. І лише через деякий час він мене зупинив і, як сьогодні пам'ятаю, каже: "Молодець. У тебе є акторські здібності", - розповідає Ірина про свої іспити.

Дівчина нізащо не хотіла повертатися до Одеси ні з чим, і тому взяла участь у конкурсі до акторської майстерні Лева Сомова, на цей раз удача їй посміхнулася, і Ірина почала навчання.

Таке актриса розповідає про свого наставника: «Якщо на репетиції ти дозволиш собі якусь розхлябаність, неготовність, у тебе може й пляшка з водою полетіти, це правда. ... Так, з ним важко, на першому курсі ми іноді з відкритими ротами сиділи, бо він реально вміє видрючити.».

Ірина Поплавська, скриншот youtube Телеканал 1+1
Ірина Поплавська, скриншот youtube Телеканал 1+1

Буквально одразу після навчання Ірина потрапила на кастинг і зіграла головну роль у серіалі «Моя улюблена страшко».

Знай.ua нагадує: Артур Логай та Дар'я Баріхашвілі з "Моя улюблена Страшко" зізналися у стосунках на зйомках - "Ми народили…"

Як раніше повідомляв Знай.ua: Фінал сезону "Моя улюблена Страшко" зачарував глядачів: як змінилася головна героїня Настя Глушко

Також Знай.ua писав: Глядачам пообіцяли продовження серіалу "Моя улюблена Страшко": "З такими "подачками" й інтерес відпав"