Український державний і політичний діяч, а також третій президент України Віктор Андрійович Ющенко частенько звертається до аудиторії на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.
Зараз він вирішив поговорити на тему "Червоного замку", нагадуючи, що в кожному регіоні є стародавня споруда. Однак саме цей палац носить назвою самого таємничого, але ж зараз українці можуть спостерігати лише пару зубчастих круглих веж і залишки колишньої величі після споруди в дев'ятому столітті і повної перебудови надалі.

Віктор і Катерина Ющенки, фото: Facebook
Віктор і Катерина Ющенки, фото: Facebook

"Він - єдине, що залишилося від поселення, повністю відірваного від цивілізації. Це надає йому таємничості і загадковості. Веде до нього єдина грунтова дорога, а коли йдуть дощі або негода – ця дорога стає непрохідною. Червоногородський замок - являє собою оборонну споруду, яка була перебудована на Палац Каролем Понінським у першій половині 19 ст. розташована ця казкова споруда в мальовничому урочищі на високому пагорбі серед глибокої улоговини г. Джурин", - зазначив Віктор Ющенко.

Віктор Ющенко, скріншот із відео
Віктор Ющенко, скріншот із відео

Після цього експрезидент заявив, що населений пункт Червоногород тепер не знайти на картах. Будівля зазнала значного руйнування протягом багатьох років, але велику біду принесли саме перша і друга світові війни. Десь там, як виявилося, навіть "відгуляв" весілля батько Богдана Хмельницького.
Коментарі, скріншот: Instagram (Ющенко)
Коментарі, скріншот: Instagram (Ющенко)

Нагадаємо, Віктор Ющенко показав сімейні кадри з дружиною і розповів, за що полюбив її: чудова леді і найкраща мама

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", Віктор Ющенко розкритикував українців у 30-ту річницю Незалежності: "Головна наша біда..."

Знай.ua писав, донька Віктора Ющенка Віталіна загорнулася у прапор і стривожила визнанням: "Загинув за Україну"