Латиноамериканська співачка і актриса Дженніфер Лопес частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать близько 180 мільйонів чоловік.

Ще на початку місяця вона побувала в Нью-Йорку на червоній доріжці перед прем'єрою стрічки "Остання дуель", в якій знімався її коханий Бен Аффлек. Партнери зійшлися в цьому році, що і порадувало фанатів актора, так як останні відносини принесли занадто багато болю в його життя.

Зараз Дженніфер виставила в публікацію три фотографії зі своїм зовнішнім виглядом на заході в залі і музеї слави рок-н-ролу. Перші два знімки не показують нічого незвичайного. Виконавиця постала перед камерою з безліччю прикрас на шиї, і в піджаку. Однак остання фотографія повністю руйнує скромний лук, бо під піджаком ховається великі груди в одному лише нижній білизні і голий животик.

"Сьогоднішній вид💗", - пише вона в публікації.

Бен Аффлек і Дженніфер Лопес / Фото: Getty Images
Бен Аффлек і Дженніфер Лопес / Фото: Getty Images

"Досконалість", "Так красиво всередині і зовні😍❤️", "Завжди приголомшлива крихiтка😍", "Ого, ти просто найкраща... і найкрасивіша дівчина на планеті", - залишили користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Нагадаємо, Дженніфер Лопес змусила голодних чоловіків виходити слиною, а Бена Аффлека понервувати

Як повідомляв "Знай.ua", закохані і красиві: кращі образи Дженніфер Лопес і Бена Аффлека тоді і зараз

Знай.ua писав, Метт Деймон мало не "засмоктав" Бена Аффлека на очах у мільйонів: знайшов "заміну" Дженніфер Лопес