Роман Васильєв, учасник шоу "Холостячка-2", поділився своїми враженнями від того, що відбувалося на знімальному майданчику. Героїня другого сезону Злата Огнєвіч показала на двері чарівному стоматологу. Свої міркування він оприлюднив на сторінці в соцмережі Instagram.

"А хто сказав, що буде легко?? Але ж головне, що далі! Вчора, переглядаючи 7 епізод, пережив ті ж емоції, що були в ту ніч. За весь період перебування на проекті, неможливо не почати відчувати почуття і вкрай складно, коли тебе відштовхують, повісивши ярлик, який не відповідає твоєму внутрішньому світу. Це робить боляче...", - поскаржився колишній претендент на руку і серце співачки.

Скрін, Instagram Роман Васильєв
Скрін, Instagram Роман Васильєв

Він додав, що звик боротися зі складнощами в житті наполегливою працею. Цього разу він вирішив попрацювати над продуктом, який»буде приносити користь і буде пов'язаний з моєю професійною діяльністю".

Результатом наполегливих праць стала зубна паста і ополіскувач, «які містять натуральні компоненти, ефірні масла і ксиліт, які виконують два головні завдання - вбивають бактерії, природним безпечним шляхом очищають і відбілюють зуби».

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Дивлячись на Вас на екрані, я точно пам'ятаю, що ви і в житті такий же! Я обов'язково куплю вашу пасту і ополіскувач!", "Всі учасники холостяків і холостячок рекламують всякий треш, а ви свої винаходи. Гідно поваги», «Думаю, багато жінок зітхнули з полегшенням, коли ти вилетів", "Я не розумію, чому Злата не вибрала тебе. Я була за тебе. Я засмучена", - пишуть коментатори.

Нагадаємо, Григорій Решетник розсекретив чоловіків, що запали в серці" Холостячці " Златі Огнєвіч: "Справжня боротьба"

Як повідомляв " Знай.ua", Григорій Решетник натякнув про поповнення в родині з трьома синами: "Завтра вже..."

Знай.ua писав, "Холостячка" Злата Огнєвіч розкрила карти до фіналу: "Зворушлива історія кохання"