Телеведуча Маша Єфросиніна і співачка Оля Полякова в новому випуску програми "Дорослі дівчатка" влаштували одна одній допит на дуже делікатні теми. Зокрема, вони обговорили питання, як візуально збільшити бюст і зробити декольте більш привабливим.

"Декольте або міні-спідниця?",- запитали у обох зірок. Недовго думаючи, вони озвучили свій вибір.

"Декольте", - відповіла Єфросиніна.

"Що ти брешеш, я ніколи тебе в декольте не бачила. У міні-спідниці було», - заперечила їй Оля Полякова.

"Зараз покажемо фотки мого декольте. У мене немає такого, як у тебе», - заявила на свій захист Єфросиніна, ім'я на увазі пишний бюст Полякової.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Однак співачка несподівано зізналася, що її бюст – не зовсім справжній, і потрібні особливі хитрощі, щоб на концертах і фотознімках він виглядав ідеально.

"Все є - підклади поролон, і все буде... чотири серветки з рулону - і ууух!... Скільки я підкладаю папірців перед кожним концертом! Про ці силіконові штуки, які ми купуємо...», - зізналася Полякова. При цьому вона пом'яла груди Єфросиніної, зазначивши, що "ось так було б добре!».

Маша Єфросиніна і Оля Полякова, скріншот: Youtube
Маша Єфросиніна і Оля Полякова, скріншот: Youtube

Нагадаємо, Оля Полякова перемогла головну фобію Алли Пугачової і похвалила саму себе. Співачка і Зірковий детектив проекту "Маска" Оля Полякова зважилася здатися без фільтрів.

Як повідомляв портал " Знай.ua", Настя Каменських "зірвала маску" з Ольги Полякової на популярному шоу: "Велика і агресивна". Українцям пообіцяли показати справжнє обличчя Олі Полякової на шоу "Маска". Глядачам розкажуть всю правду про співачку.

Також " Знай.ua " писав, Оля Полякова показала соковитий гранат: аж тріснув. Співачка Оля Полякова порадувала око стиглими плодами і показала, як проводить час на відпочинку.