Знаменита аргентинська актриса, співачка і фотомодель Луїсана Лопілато частенько радує своїх шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 5,7 мільйонів чоловік.

34-річна жінка прославилася завдяки ролі Мії Колуччі в популярному телесеріалі "Буремний шлях", який виходив на телеекранах протягом року, з 2002 по 2003 рр.

Скрін, Instagram Луїсано Лопілато
Скрін, Instagram Луїсано Лопілато

Луїсана Лопілато володарка пишних форм і струнких довгих ніжок. Зараз вона виставила чотири фотографії зі зйомок нового фільму.

"За лаштунками", - написала вона в публікації.

Актриса тримає хлопавку, поки позаду відбувається важлива робота з камерою. Вона постала в коричневій куртці і в кепці, поки на вулиці яскраво світить сонечко.
"Лулі - красива, скромна і велика жінка. Мати без будь-яких скандалів, леді! Їй не потрібні скандали, щоб отримати славу", "Ти прекрасна, я люблю тебе", "красива Луїзана, я люблю тебе, богиня", "Коли виходить фільм, Лу?", "В очікуванні нового фільму!", "По-російськи це, звичайно, смішна назва фільму🤓", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Мія з серіалу "Буремний шлях" перетворилася на аргентинського Діму Комарова: "Знімаємо і насолоджуємося"

Як повідомляв "Знай.ua", Мія, Мануель, Марісса і Пабло з серіалу "Буремний шлях": як змінилися актори за 18 років

Знай.ua писав, Мія з серіалу "Буремний шлях" показала свого маленького ангела: "Божий подарунок"