У суботу, 30 жовтня, на телеканалі "Україна" презентували другий випуск другого сезону грандіозного шоу "Маска", у якому зіркові детективи Настя Каменських, Оля Полякова, Олег Винник, Михайло Хома та Андрій Данилко намагаються вгадати, хто ж ховається під вражаючими костюмами.

Цього разу зіркою шоу стала несподівана гостя – чорна горила, яка одразу ж розпочала битву за серце співака Олега Винника.

«Другий ефір @maskaukrainetv подарував нам її. Що ж, подивимось, чим дивуватиме ця героїня», - пропонують на сторінці масштабного проекту.

У коментарях глядачі шоу намагаються вгадати, хто саме може ховатися під волохатою маскою.

Скрін, Instagram Винник
Скрін, Instagram Винник

Популярні новини зараз
Не затягуйте: кому доведеться оформляти лист до Пенсійного фонду 2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

«Цікаво, хто там під маскою? Горила дуже сильно здивувала. З нетерпінням чекаю наступні ефіри! Ви прекрасний», - пишуть глядачі.

Більшість з них припускають, що в костюмі ховається дружина Винника – співачка Таюне.

Скрін, Instagram Винник
Скрін, Instagram Винник

«Мабуть, Таюне», «Я думаю, що це Таюне!», «Такої шанувальниці у Вас ще не було!», «Олег Анатолійович, між Вами та нею, спалахнула справжня пристрасть! Чекаємо наступних ефірів, Ви — найкращий», - додають люди.

Скрін, Instagram Винник
Скрін, Instagram Винник

«Доброго ранку, Олеже! Так, ця Маска дуже цікава...голос гарний і очі такі проникливі, що аж моторошно трохи було, ніби дійсно закохана Горила в свого Тарзана...цікаво, хто ж там? Гарної Вам неділі!», - губляться в здогадах прихильники Винника.

Нагадаємо, Олег Винник перетворився на загадкового звіра і включив режим таємничості: "Вовчиці чекають".

Як повідомляв "Знай.ua", Оля Полякова закінчила грандіозний тур дуетом з фіналістом "Маска" Носорогом: Дзідзьо і "Холостячка" Огнєвіч були поруч.

Знай.ua писав, Dzidzio розповів, де на шоу "Маска" ховається Полякова і що зробив би з Данилком: "Засунув би в..."