Популярна українська співачка і телеведуча Оля Цибульська, яка є кумою відомого виконавця Михайла Хоми (Дзідзьо), вирішила показати по-справжньому страшні костюми на Хеловін.

«Обережно! Костюми на Хеловін, яких реально злякаються чоловіки. Допиши свій варіант, буду лайкати профілі найсмішнішим», - пообіцяла вона.

У відеоролику співачка разом із подругою показують плакати, на яких написані явища та поняття, яких, як вважає Цибульська, чоловіки бояться найбільше.

На аркушах паперу вони з подругою написали: «Відповідальність», «Тиша під час сексу», «Раптова виписка з кредитки», «Немитий посуд», «Температура 36,7».

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

У коментарях Цибульську засипали варіантами ще страшніших «костюмів».

«Розбитий бампер», «Квитанції за послуги», «Страшніше за фразу: "Любий, до нас приїде моя мама", може бути тільки фраза: "Нам треба поговорити..."», «Сильно зачинив двері автомобіля», «Вхідний дзвінок від тещі», - жартують українці.

«А де м'ясо? А шо, м'яса немає?», «Тест на вагітність», «Загубити ключі від машини», «Вкаканий памперс малого...», - додають жартівники.

Нагадаємо, кума Дзідзьо Оля Цибульська закупилася квітами, щоб не впасти у депресію: "Осіння шиза". Телеведуча Оля Цибульська піддалася осінньому депресивному настрою і показала, як виходить з цього стану.

Як повідомляв портал "Знай.ua", бородата Оля Цибульська "накинула око" на Віталія Козловського: "Вусики - пропуск в трусики". Оля Цибульська постала у дуже цікавому вигляді - з вусами та борідкою і пожартувала зі свого колеги - співака Віталія Козловського.

Також "Знай.ua" писав, голодна Оля Цибульська випросила у блогерки Даші Євтух відро картоплі: "Щоб закусити". А та взяла і привезла, і не тільки відро картоплі, а й кілька банок домашньої консервації.