Надя Дорофєєва розповіла Катерині Осадчій про співпрацю з казахстанським виконавцем. Відповідне відео з'явилося на ютуб-порталі Світське Життя.

Відома українська співачка, екс-солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва часто радує шанувальників різноманітними піснями, концертами, кліпами.

Надя Дорофєєва і Скриптоніт, фото з Instagram
Надя Дорофєєва і Скриптоніт, фото з Instagram

Її популярність зробила дівчину справжньою блогеркою.

Варто також нагадати нашим читачам, що Надя Дорофєєва випустила нову пісню "наречена". Вона записана спільно з казахським репером Скриптонітом (Аділем Жалєловим). Артисти планують підтримати її кліпом, режисером якого стане Таня Муіньо.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

В інтерв'ю Катерині Осадчій Надія Дорофєєва розповіла про своє ставлення до артиста:

Я обожнюю його і вважаю, що він музичний геній

Надя Дорофєєва зазначила, що чотири роки тому репер подзвонив Потапу і попросив дует з нею. З тих пір вони записали пісню "Не забирай мене в Паті". Незважаючи на те, що вона не вийшла на радіостанціях, проте їх аудиторія про цю пісню знає.

Нагадаємо, що Тіна Кароль повторила образ з "Вбити Білла" в кліпі "подвійний рай": "для закоханих"

Як повідомляв "Знай.ua", Володимир Дантес розповів, після чого Надя Дорофєєва погодилася вийти заміж: спорудив кільце"зі сміття". В інтерв'ю для шоу "Життя відомих людей" артист зізнався, що першу пропозицію руки і серця він зробив Наді після 3 місяців знайомства

Також портал Знай.uа писав, що Тіна Кароль "відшила" директора конкурсу "Міс Україна": "що за дівка мене знімає?"