На українських ринках почали тролити Миколу Тищенка. Про це повідомляє телеграм-портал Київ.Головне.Політика

Відомий своїми витівками і неоднозначними висловлювання народний депутат Микола Тищенко раніше видав перл. Намагаючись пояснити, що сильного подорожчання продуктів в Україні немає, чоловік заявив, що купує гречку по 12 гривень, а ось яловичину приблизно по 70.

Микола Тищенко, фото: Instagram
Микола Тищенко, фото: Instagram

Про свої закупівлі додому депутат Партії" Слуга народу " Микола Тищенко розповів у кулуарах парламенту.

У нього почали питати, що він зазвичай купує додому з продуктів на Бессарабському ринку, що в самому центрі Києва. Іноді за це відповідає дружина, іноді батьки, а іноді і він сам.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Після цього на ринках почали з'являтися "спеціальні пропозиції" саме для представника "Слуга народу". М'ясні обрізки продають по двадцять гривень і дописують"для Тищенка".

Ринок, фото: znaj.ua
Ринок, фото: znaj.ua

Як повідомляв портал Знай, кому з українців не світить субсидія: доведеться викласти останню копійку за комуналку. Стало відомо, хто не отримає дану пільгу в новому опалювальному сезоні.

Також Знай в Україні цукор подорожчав на 91,2%, а масло - на 75,6%: як змінилися в ціні інші популярні продукти. Ціни на цукор і соняшникову олію за рік злетіли майже вдвічі. Про таку ситуацію говорить Держстат.