Відомий український виконавець, переможець "Х-Фактора" і учасник шоу "Танці з зірками" Mеlovin покинув танцювальний проект. Про це стало відомо в ефірі танцювального проекту.

Один із суддів шоу, Влад Яма, зазначив після танцю за життя між парами Олександри Заріцької і Юрія Мєшкова, і Єлизавети Русіної та Melovin, що вибір очевидний.

«Якщо оцінювати танець «Ча-ча-ча», то для мене очевидно, що сьогодні перемагають Саша й Юрій», - наголосив він.

Скрін, Instagram "Танці з зірками"
Скрін, Instagram "Танці з зірками"

«Олександра і Юрій проходять далі. І це справжній шок для всіх меловінаторів і для самого Мела, бо танець за життя ви сьогодні не пройшли. І це подія танців. Точно був впевнений, що саме Melovin і Ліза будуть боротися за перемогу, проте – нажаль… Меловінатори не всі за тебе проголосували, а судді розставили остаточно всі крапки над «і»», - підкреслив ведучий шоу Юрій Горбунов.

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Скрін, Instagram "Танці з зірками"
Скрін, Instagram "Танці з зірками"

Скрін, Instagram "Танці з зірками"
Скрін, Instagram "Танці з зірками"

У відповідь Melovin виголосив палку промову, в якій подякував усім за підтримку.

«Друзі, я в це не вірю, але… Але тою людиною, якою я прийшов на цей проект, що я міг, що я зробив на цьому проекті, на скільки голів я зміг себе перевершити… Але я позбувся дуже багатьох страхів тут – соціофобії, позбувся такого тремтіння, коли ти розумієш, що твоя партнерша дуже хвилюється, але ти кажеш: «Ти аху*нна»… Запікати не вдалося, і це мені дуже подобається. Тому що це шоу про чесність, мотивацію, і про те, ким можна стати за 9 ефірів «Танців з зірками»», - сказав співак, не стримуючись у висловах.

Скрін, Instagram "Танці з зірками"
Скрін, Instagram "Танці з зірками"

Його партнерка Ліза також зробила комплімент Melovin.

«Я хочу тобі подякувати, і сказати людям – якби ви знали його особисто, ви б ніколи такого не сказали про нього», - запевнила вона, за що отримала соковитий поцілунок від співака.

Раніше ми писали про те, що Melovin змусив Горбунова розкрити фіналіста "Танців з зірками": "Юра знає, хто переможе в шоу"

Нагадаємо, Melovin збирається в монастир після скандалу з Ілоною Гвоздьовою на "Танцях з зірками", фанати в сльозах: "Куди ми без тебе?"

Як повідомляв Знай.uа, Melovin поскаржився на Ілону Гвоздьову після скандалу на "Танці з зірками": "Чекали її по 6 годин..."