Українська співачка Світлана Лобода, яка вже багато років успішно будує сольну кар’єру, у перший день останнього місяця осені порадувала шанувальників новим музичним подарунком.

Уривок з відео свого нового кліпу Лобода оприлюднила на своїй сторінці в instagram, де за нею стежать більше 11 мільйонів фоловерів.

"Меланхолія, втрачені почуття, кохання, як танець і самотність, як неминучість. Усі ми – заручники цієї сили, з кожним із нас усе це було", - так вона описала нове відео у пості.

Співачка зняла чорно-білий кліп на пісню «Americano», в якому намагалася розповісти про ті почуття, які приходять після завершення відносин з коханою людиною. "Я думаю про день, коли ми розійшлися і все ще сподіваюсь, що це несерйозно", - співає Лобода і меланхолійно лежить у ванні або ж кружляє осіннім містом у машині.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"У цьому відео я хочу розповісти про те, що відбувається після кохання. Про ті запахи та звуки, які кожен із нас забирає з собою. Про ті спогади, які назавжди вписані у ландшафт нашого серця", - розповіла співачка про те, що хотіла донести своїм шанувальникам через нову пісню.

Користувачі соцмережі із захватом сприйняли нову роботу співачки і впізнають себе і свої почуття у героїні «Americano».

Коментарі instagram.com/lobodaofficial
Коментарі instagram.com/lobodaofficial

Прем’єра кліпу відбулася на youtube-каналі співачки, де можна подивитися повну версію цього ніжного і чутливого відео.

Знай.ua нагадує: Світлана Лобода довела, що бути гарною можна не встаючи з ліжка: "Прокинулася з макіяжем і укладкою"

Як раніше повідомляв Знай.ua: Світлана Лобода у весільній сукні "помстилася" Філіпу Кіркорову за експродюсерку Нателлу Крапівіну: "Так зворушливо"

Також Знай.ua писав: Самотня Світлана Лобода зізналася у почуттях до Миколи Баскова: "Ти мій красунчик, люблю"