На особистій сторінці в соцмережі Instagram відомої української блогерки, яка стала зіркою інтернету завдяки своїй епатажній зовнішності і безлічі пластичних операцій, Анастасії Покрищук, з'явився новий відеозапис.

У ролику Покрищук з рожевим волоссям в чорній шкіряній куртці сидить на водійському місці в автомобілі і співає під чужу фонограму. На її колінах лежить молодий чоловік-блогер Олексій Мироненко. Він підспівує Покрищук і підіграє їй, а потім весело сміється.

Скрін, Instagram Покрищук
Скрін, Instagram Покрищук

"З Моїм єдиним @am.colori_st погуляли вчора добре», - підписала Анастасія ролик, супроводивши його ЕМОДЖІ у вигляді вогників.

"Бл*, ми такі аху * ННІ", - прокоментував відео сам Олексій.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Думки коментаторів з приводу того, що відбувається в кадрі розділилися. Одні в захваті від самої переробленої з Пацанок, а інші не зрозуміли, що ж відбувається в кадрі.

"У колориста зачіска вогонь. Я в захваті!!!!!", "Така пара хороша була б!", "Ти оторва!!! Ти класна«, " Ти просто незвичайна, в тобі скільки сексу. Ти буря, ти вулкан, ти Полум'я який можна, просто збожеволіти», - пишуть шанувальники Покрищук.

«А куди 2 ляма поділося передплатників??? Я просто може не в курсі", "невже він свої губи здув, відразу красивіше і сексуальніше став", - не вгамовуються інші.

Раніше повідомляли, перероблену пацанку Покрищук застали в обіймах бездомного: "не пробачить зради".

Як повідомляв Знай.uа, перероблена пацанка Покрищук обійняла унітаз, щоб заробити 300 доларів

Знай.uа писав, перероблена пацанка Анастасія Покрищук навчила поведінці на першому побаченні