Донька прес-секретаря президента Російської Федерації Дмитра Пєскова, Єлизавета поділилася новими спокусливими кадрами, і розповіла, чому не мріяла зустріти принца.

Нові кадри з'явилися на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно там дівчина публікує різні особисті кадри з фотосесій, подорожей, або просто прогулянок. Щодня за її життям стежить понад 150 тисяч користувачів.

Цього разу дівчина показала нові кадри в незвичайній обробці. Виконані знімки в рожевих відтінках.

Для даної фотосесії вона підібрала обтягуюче плаття, і прилягла на диван, позуючи для фотографа в різних позах.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

У самому пості вона вирішила поговорити про принців, про яких так мріють дівчатка. У Єлизавети було своє бачення з цього приводу, і вона дивилася ужастики.

"Коли всі дивилися мультики з діснеївськими принцесами і мріяли зустріти принца, я дивилася Кораліну в країні кошмарів, Труп нареченої, Кошмар перед Різдвом і мріяла відкрити таємний портал, щоб зустріти скелета Джека» - йдеться в повідомленні під постом.

У коментарях користувачі почали писати, що вони про це думають:

"Красуня ❤️";

"Все красиво, але 2 фото не для майбутнього міністра)";

"Кожен раз фото начебто п'яна 😂";

"Дивує коли самі звичайні по зовнішності і перевагам люди розповідають які вони були інші і оригінальні в дитинстві. завжди думаю, А куди це все поділося😂";

"Я теж люблю ці мультики! 😍🔥".

Нагадаємо, У дочки Пєскова знайшовся "таємний чоловік", при чому тут Медведєв.

Як повідомляв портал Знай.ua, дочка Пєскова заговорила про свою тяжку долю, мережа лютує.

Також, дочка Пєскова схвилювала мережу