Надя Дорофєєва розповіла про свої стосунки з Володимиром Дантесом. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома українська співачка, екс-солістка гурту "Время и Стекло" Надя Дорофєєва часто радує шанувальників різноманітними піснями, концертами, кліпами.

Її популярність зробила дівчину справжньою блогеркою. Зокрема на її Тікток-сторінці близько 3 мільйонів чоловік, а на Instagram - 5 мільйонів фоловерів, які намагаються активно лайкати і коментувати кожен її пост.

1 листопада дівчина розповіла про стосунки з Володимиром Дантесом. Дівчину запитали в сторіс: "Як думаєш, Вова тебе любить".

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

У відповідь популярна виконавиця опублікувала спільне фото на пляжі. Володимир Дантес при цьому сидить в костюмі.

У відповідь на питання фоловерів жінка написала фразу: "сумніваюся".

Цілком можливо дана фраза є натяком на проблеми у відносинах зоряної сім'ї.

Раніше ми писали про те, що Надя Дорофєєва в червоному задерла ніжку і вивалила свій "грейпфрут": "закликаю дивитися"

Як повідомляв " Знай.ua", Володимир Дантес розповів, після чого Надя Дорофєєва погодилася вийти заміж: спорудив кільце"зі сміття". В інтерв'ю для шоу "Життя відомих людей" артист зізнався, що першу пропозицію руки і серця він зробив Наді після 3 місяців знайомства

Як повідомляв Знай.ua, чоловік Наді Дорофєєвої Дантес став більше схожий на "Maneskin", ніж на Дантеса: "100% попадання".