Українська співачка Світлана Лобода, яка була учасницею групи "ВіаГра", але вже багато років успішно будує сольну кар'єру, заспокоїла своїх шанувальників, підбадьоривши їх в останній місяць осені.

"Ось і настав "солодкий листопад"... останній місяць осені. Ваші зворушливі відгуки на наше відео зігрівають, і я розумію, що життя людей такі різні, але так схожі в одному - в бажанні любити і бути щасливими. Я хочу, щоб ви ніколи не боялися відчувати, тому, що любов перемагає і страх, і смерть. Вона перемагає все на світі.

А якщо сьогодні вам трохи сумно, пам'ятайте, що це тимчасово. Скоро закінчиться дощ і розсіється туман, а попереду ще так багато найнеймовірніших подій і ви в них - головний герой», - написала вона під чорно-білим знімком, на якому вона зображена з помадою в руці.

Скрін, Instagram Лобода
Скрін, Instagram Лобода

"Поділіться зі мною історіями вашої любові, а я виберу ту, що, можливо, одного разу стане піснею... адже любов - найкращий привід, щоб жити", - запропонувала вона своїм читачам.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

У відповідь її засипали компліментами і відповідями на пропозицію.

"Любов до Лободи вважається?", "Любов до себе і любов до іншої людини дуже часто допомагають не помічати тумани і дощі. Дякую за ваші пісні...",- пишуть фанати співачки.

Світлана Лобода, instagram.com/lobodaofficial
Світлана Лобода, instagram.com/lobodaofficial

Знай.uа нагадало: Світлана Лобода довела, що бути красивою можна не встаючи з ліжка: "прокинулася з макіяжем і укладанням"

Як раніше повідомляв Знай.uа: Світлана Лобода у весільній сукні "помстилася" Філіпу Кіркорову за екс-продюсера Нателлу Крапівіну: "Так зворушливо"

Також Знай.uа писав: самотня Світлана Лобода зізналася в почуттях до Миколи Баскова: "Ти мій красень, люблю"