Молодший син покійного співака Майкла Джексона, Бігі, вже не маленька дитина-хлопець виріс і дав інтерв'ю. Про це пише eonline.

Коли король поп-музики покинув цей світ, його наймолодшому синові було всього лише 7 років.

Незважаючи на те, що 19-річний хлопець на прізвисько Бланкет весь цей час уникав публічності, він знову в центрі уваги. Молодий чоловік нещодавно з'явився в рідкісному інтерв'ю Для Good Morning Britain. Під час розмови Бігі показав кімнату, наповнену пам'ятними речами батька, розмірковуючи про життя виконавця, і його спадщину через 12 років після його раптової смерті.

Скрін, eonline
Скрін, eonline

"Тут багато дійсно крутих речей. Я думаю, що цей будинок і студія мають багато історії. І саме цим він був, і це просто те, що кожен з нас хоче робити... робити речі, які, сподіваюся, подобаються людям, і можуть принести користь їх життю», - сказав Бігі, старші брати і сестри якого - Прінс Джексон і Періс Джексон.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Прінс також розповів Good Morning Britain про те, які цінності батько прищепив йому і його братам і сестрам.

"Коли ми росли, мій батько говорив:" у нас могло не бути нічого, але ви подивіться навколо в цій кімнаті, ваш брат, ваша сестра і я, це все, що у вас коли-небудь буде», - сказав 24-річний Прінс.

За його словами, батько вчив його бути лідером і піклуватися про сім'ю, подаючи приклад молодшим.

"Але після його смерті і того, що ми опинилися в «реальному світі», мої брати і сестри, чесно кажучи, показали слабину, яку я, на жаль, проморгал», - зізнався старший син Джексона.

Він додав, що всі діти покійного співака будують свій власний шлях у житті, але іноді збираються на сімейні вечері і свята.

Нагадаємо, раніше таємна хрещениця Майкла Джексона вперше розповіла про життя свого "батька".

Як повідомляв портал Знай.uа, 93-а церемонія "Оскар": хто отримав довгоочікувану статуетку, всі переможці.

Також портал Знай.uа писав, що Лана Дель Рей закрутила роман з поліцейським і засвітила коханого на церемонії "Греммі".