Про це стало відомо з його блогу в YouTube.

«Терезам рекомендується носити срібло. Оскільки їм не можна носити золото. Терези – такий знак зодіаку, який не повинен виділятися сильно», - каже Росс.

Він пояснив, що у цього знака зодіаку в господі Венера, а Сонце, символ золота, в падінні. Тому, за словами астролога, Терезам не рекомендується носити золото. Росс зазначив, що єдиний вид цього металу, який їм можна носити – це біле золото, але все ж таки краще віддати перевагу сріблу.

За словами астролога, срібло ще краще для водних знаків зодіаку, а особливо зодіакальному знаку Рака, з яким справді пов'язана місячна енергія срібла.

«В принципі Терезам дуже навіть сприятливо носити мідь, це взагалі метал Терезів. Тому можна носити якісь обручки, я знаю, що на зап'ястях носять мідні прикраси. Терезам це дуже показано і досить-таки сприятливо», - розповів Росс.

Популярні новини зараз
25-річна блондинка всього за тиждень переспала із сотнею студентів та їхніми батьками: рекорд побито До школи за новими правилами: кому заборонять навчатись дистанційно Ніякої "бусифікації": ТЦК суворо окреслили повноваження Німеччина запровадила фінансові зміни для українців: доведеться заплатити за безкоштовне
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше астролог Влад Росс попередив, що під час ретроградного Меркурія ні в якому разі не можна купувати автомобілі, особливо нові.

Також Знай.ua повідомляв, що астролог передбачила перестановку сил і виникнення нової форми для Донбасу.