Мадонна показала оригінальний образ на Хелловін. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Популярна поп-виконавиця, танцівниця і музичний продюсер є найуспішнішою співачкою за версією "Книги рекордів Гіннеса". 20 робіт Мадонни очолили найбільші американські та британські чарти для синглів, а також 20 рейтинги для альбомних пісень. У зв'язку з цим на її офіційній Instagram-сторінці 16,8 мільйона фоловерів, з якими вона ділиться фрагментами свого життя.

31 Жовтня 2021 року пройшло свято Хелловін. На честь цього Мадонна вирішила вибрати наряд популярного персонажа Харлі Квінн.

"Папочкін маленький монстр", - оригінально підписала Мадонна свою серію фотографій. Проте на багатьох знімках можна побачити вплив фотошопу.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Незважаючи на це, велика фан-база засипала поп-виконавицю рядом компліментів.

Нагадаємо, що щаслива Леді Гага розім'яла губи перед важливою подією.На своїй сторінці в соцмережі Instagram, де за життям знаменитості стежать 48,3 мільйона читачів, артистка показала кілька кадрів, радісно посміхаючись і кривлячи губами.

Також, Джаред Лето в ролі старого, брюнетка леді Гага, легендарний Аль Пачіно та інші несподіванки

Раніше повідомляли, за що "Чорна вдова" Гуччі отримала 30 років в'язниці. Зовсім скоро відбудеться прем'єра фільму "будинок Gucci", в якому головну роль зіграла Леді Гага, а також Адам Драйвер. Продюсери картини продовжують інтригувати глядачів, і представили нові персональні постери персонажів.