У злісних порушників швидкісного режиму в містах позбавлятимуть автомобілів. Про це повідомляє портал Мін'юсту.

Як повідомляє заступник міністра юстиції з питань виконавчої служби Андрія Гайченка, у великих містах ДВС вилучатиме авто.

Як зазначив Гайченко, тригером для такої жорсткої позиції, стали резонансні ДТП в місті Харків. Він зазначив, що Нацполіція припускає, що порушники перевищили позначку в сто вісімдесят кілометрів на годину. Саме в цьому місті і почнуться вилучення автомобілів.

Машини. Фото: Immigrant Austria
Машини. Фото: Immigrant Austria
Машини. Фото: Immigrant Austria

Потім ініціативу реалізують у Києві, а потім і по всій Україні. Реагувати припускають на підвищення швидкості в сто п'ятдесят кілометрів за годину. Андрій Гайченко заявив:

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Якщо людина дозволяє собі їздити по місту зі швидкістю понад 150 км/год, то він повинен за це відповідати. Особливо за умови, що вона не тільки порушує швидкісний режим, але і не платить штрафи за такими перевищеннями. Водії з такою манерою пересування наражають на небезпеку звичайних громадян.

На цей час в Харкові "системних" порушників швидкісного режиму близько десяти, а в столиці - до тридцяти.

Нагадавши, 16-річний мажор після ДТП у Харкові "забив" на своїх друзів і кинувся шукати телефон: "Можеш набрати?". У мережі з'явилися численні відео трагічного інциденту, знятого очевидцями

Як повідомляв портал "Знай.ua", "Тато йде в запій, всі гроші у матері": що відомо про 16-річного мажора, який влаштував ДТП в Харкові. Про долю головного підозрюваного, який у свої 16 років встиг наробити багато темних справ, з'явилося ще трохи відомостей, зокрема, про його найближчих людей-батьків

Також "Знай.ua" писав, батько мажора, учасника кривавої ДТП у Харкові, здивувався, що про його сина "не написали нічого хорошого". Батько підлітка, який влаштував аварію, дав перший коментар. Він не розуміє, чому син винен.