Володимир Дантес розповів про свої враження про київський затор. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі

Чоловік відомої української співачки і екс-солістки групи "Время и Стекло" Наді Дорофєєвої Володимир Дантес час від часу викладає забавні пости на своїй сторінці в соцмережах.

На ньому у нього набагато менше підписників, ніж у дружини, проте пости Дантеса активно коментуються і лайкаються. Зокрема, на Instagram Дантеса підписано 641 тисяча фоловерів, а на Тікток - 87 тисяч. Іноді він ділиться своїми враженнями у форматі сторіс.

2 листопада Володимир Дантес опублікував відео з машини. Він вирішив запитати у своїх шанувальників, що робити, коли ти стоїш в пробці і при цьому тобі дуже хочеться в туалет.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Хлопці, є питаннячко. Я стою в пробці в самому центрі недалеко від вокзалу. Мені пишуть ще їхати годину нуль вісім. А я хочу в туалет так! І припаркуватися тут ніде! Що робити в таких ситуаціях?

Раніше ми писали про те, що Надя Дорофєєва в червоному задерла ніжку і вивалила свій "грейпфрут": "закликаю дивитися"

Як повідомляв "Знай.ua", Володимир Дантес розповів, після чого Надя Дорофєєва погодилася вийти заміж: спорудив кільце"зі сміття". В інтерв'ю для шоу "Життя відомих людей" артист зізнався, що першу пропозицію руки і серця він зробив Наді після 3 місяців знайомства

Як повідомляв Знай.uа, чоловік Наді Дорофєєвої Дантес став більше схожий на "Maneskin", ніж на Дантеса: "100% попадання".