Андрій Данилко чесно зізнався в тому, наскільки важко йому вгадувати зіркових учасників на шоу Маска. Відповідне відео з'явилося на офіційній сторінці проекту.

З кінця осені на телеканалі "Україна" вийшли перші випуски другого сезону шоу "Маска", в якому зіркові детективи Настя Каменських, Оля Полякова, Олег Винник, Михайло Хома та Андрій Данилко намагаються вгадати, хто ж ховається під вражаючими костюмами.

Андрій Данилко, instagram.com/maskaukrainetv
Андрій Данилко, instagram.com/maskaukrainetv

На офіційній Instagram-сторінці шоу було опубліковано кумедну відеонарізку, в якій Андрій Данилко висловлює повне здивування персонажами в даному шоу.

"Як баран слухаю це. Нічого не розумію", - зізнався Андрій Данилко. Також у відеонарізці опубліковано ряд моментів, коли артист чесно зізнається, що нічого не розуміє.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Не дивно, адже у другому випуску гіпершоу" МАСКА " на сцені з'являться 7 нових неймовірних героїв – фантастичний білий Тигр, веселий Джміль, епатажний Скандал, романтична Горила, легендарний Грифон, ліричний Мухомор і зворушливе Совеня.

Нагадаємо, Юлія Саніна з The Hardkiss під наглядом Юрія Ткача влаштувала "Скандал" Тіни Кароль: "чекаю відповідь". Юлія Саніна взяла участь в "ліпсінк батл" і втілила на сцені образ Тіни Кароль

Раніше Знай писав, що гостра на язик Мотанка на "маскараді" рознесла в пух і прах Ткача, Білика і Дантеса: підозрюють Осадчу і Полякову. Таємнича Мотанка на шоу "Маскарад" буквально рознесла в пух і прах знаменитостей

Також Знай писав, Юлія Саніна з "The Hardkiss" показала ідеальну фігуру на "Маскарад": "варта сольного шоу". Дівчина взяла участь у всеукраїнському шоу.