Днями в мережі з'явилася новина, яка шокувала українців - Ніна Матвієнко розлучається зі своїм чоловіком Петром Гончаром після 50 років шлюбу. Що саме стало причиною розладу в сім'ї, і замішана чи Дочка з зятем.

Користувач Rostyslove Production вирішив зняти ролик на YouTube, де припустив, що могло стати причиною розлучення, і чи замішані Тоня з чоловіком Арсеном.

Чоловік каже, що зрозумів все завдяки словам самої Ніни Матвієнко, яка говорила між рядків. Потрібно ще раз подивитися її інтерв'ю, щоб зрозуміти справжню причину розлучення. Саме після цього блогер зробив припущення, що саме дочка винна в розладі в сім'ї.

"Бачите, не можна жити дітям з батьками. Кожна дочка хоче бути господинею в будинку" - почала розповідати жінка.

Популярні новини зараз
Тарифи на комуналку у жовтні: українців попередили про 50-відсоткове подорожчання Ціна на електроенергію зросте на 25%: хто відчує різницю "За день виконують норму в 2-3 місяці": ТЦК знайшли "золоту жилу" для мобілізації Які зарплати у працівників ТЦК: скаржаться, що їхню роботу недооцінюють
Показати ще

Вони живуть всі в одному будинку, і для Ніни Матвієнко досі шок, як вони одружилися, адже вони абсолютно різні. Вона його будує, вчить як треба жити. Чоловікові, який записав цей ролик, здається, що в будинку Тоня Матвієнко всіх будує, і він не може зрозуміти, чому вони не знімають квартиру.

"Людина не витримала, поїхала на дачі. Живе в 60 кілометрах від Києва" - розповідає Ніна Матвієнко.

Прийняла зятя до себе в будинок вона з небажанням, і тепер в одному будинку 7 чоловік. Хтось говорив жінці купити собі іншу квартиру, а цю залишити дітям, але, такої можливості у артистки немає.

Нагадаємо, що Тоня Матвієнко після розлучення батьків напророкувала сварку з Арсеном Мірзояном

Також Знай повідомляв, що Тоня Матвієнко надивилася на м'язистого Даніеля Салема

Раніше Знай писав, що Антоніна Матвієнко розповіла про трагедію в родині