Олена-Крістіна Лебідь показала, як проводить вільний час. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома українська телеведуча програми "Аферисти в мережах" Олена-Крістіна Лебідь, також відома як наречена колишнього віце-прем'єра України Павла Розенка любить радувати шанувальників новими фото і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де на неї підписано понад 300 тисяч передплатників. Іноді вона спілкується зі своєю аудиторією у форматі сторіс.

3 листопада дівчина опублікувала пост у фотографії. Дівчина показала, яким чином проводить час. Олена-Крістіна Лебідь лежить на ковдрі в червоній сукні, білій блузці і в червоних крильцях "феї".

"Переїла 🙈 🙈 🙈 зйомки сьомого сезону 🎬✌️✌️✌️", - підписала вона фотографію.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Пост телеведучої прокоментувало безліч фоловерів.

"вже переїли, а на столі навіть нічого не зворушено"; " як-ніби лялька Барбі.. 😊 😊 😊 "; "Чекаю Аферисти в мережах😍 🔥"; " фея втомилася😄" ,- повідомляють вони.

Нагадаємо, наречена Розенко Олена-Крістіна Лебідь вискочила на тренажер прямо на підборах: "Бог качалки". Зірка проекту" Аферисти в мережах " Олена-Крістіна Лебідь вискочила на тренажер просто на підборах і запропонувала один безкоштовний урок.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Олену-Крістіну Лебідь застукали у ванній з молодим спокусником: Павлу Розенку краще цього не бачити. Олена-Крістіна Лебідь "попалася" в цікавий момент.

Також "Знай.ua" писав, Олена-Крістіна Лебідь взялася за зброю через нахаби в "Аферисти в мережах": перевірить на вірність. Олена-Крістіна Лебідь розповіла про новий сезон проекту.