Популярний український гурт KALUSH, який стрімко набирає популярність, у жовтні цього року випустив свій найлегендарніший трек - розривний хіт "Мала в 19".

KALUSH весь рік приємно вражає своїх шанувальників неабиякою продуктивністю як в плані концертів, так і у творчості. Гурт потішив фанатів великим всеукраїнським туром, першим альбомом і топовими треками.

Новий трек від гурту "Мала в 19" ще до офіційного релізу став хітом, адже дійсно вирізняється з-поміж їхньої творчості. Щобільше, ця робота пов'язана з особистою історією лідера KALUSH - Псючого Сина.

Обкладинка альбому KALUSH, фото: пресслужба
Обкладинка альбому KALUSH, фото: пресслужба

Автор розповів, що свою пісню написав ще рік назад, і називає її "історією пошуку своєї "білобрової", з якою він зараз живе". Водночас після розставання з дівчиною, яка була дуже важливою для нього з'явилася інша пісня гурту "Не забуду".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Музикант зізнається, що дуже важко переживав розставання. І хоча претенденток на його серце було багато, він ніким не міг замінити ту єдину, яка запала йому в душу.

"Я не міг знайти ту з якою буде прям ідилія, без жодних сварок і непорозумінь. Без приколу, в мене були стосунки тривалістю від однієї ночі до 3-х тижнів, а все одна і та ж історія.", - ділиться він.

KALUSH, кадр з кліпу "Мала в 19"
KALUSH, кадр з кліпу "Мала в 19"

Постійні невдачі у стосунках наштовхнули музиканта на думку, що це карма, то ж тепер доля йому мститься за його розставання з Настею, яку кохав до нестями. Йому здавалося, що полюбити іншу він вже ніколи не зможе. Те, що відбувалося протягом того часу, артист називає "самообманом".

Водночас "Мала в 19" не є піснею про когось одного, адже там, за словами автора, описуються близько 6-7 історій, які є просто однаковими як 2 краплі води. Співак додає, що присвятив свою нову пісню всім дівчатам, які були у нього з 01.03.20 по 01.03.21.

На щастя, у березні 2021 року всі любовні "поневіряння" музиканта закінчилися. Саме на початку весни він зовсім випадково і романтично зустрів свою "білоброву".

"Пройшло рівно 365 днів, рівно рік, щоб знайти свою "половинку", - додає він.

Нагадаємо, Alyona Alyona уявила себе 19-річною і запропонувала робити, як вона: "Вийшло дуже круто". Реперша Alyona Alyona уявила себе 19-річною і зробила цікаву пропозицію

Як повідомляв портал "Знай.ua", Alyona Alyona показала свій пишний коровай: "Ми дивували усіх". Реперша Alyona Alyona, яка вже встигла здобути неабияку популярність, потішила своїх шанувальників, заінтригувавши особливою новиною

Також "Знай.ua" писав, зірка "Гри в кальмара" Хо Ен Чон зняла з себе одяг: прикрилася лише руками. 27-річна південнокорейська акторка і модель Хо Ен Чон стала мегапопулярною після виходу фільму "Гра в кальмара"