Відома українська телеведуча, яка отримала справжню популярність завдяки програмі "Ревізор" Ольга Фреймут поностальгувала за часами, коли її донька Злата була маленькою і вони вперше відвідали Лос-Анджелес.

Телеведуча та експерт з етикету Ольга Фреймут має чимало шанувальників, тому зірка часто намагається тішити їх новими фото, відео чи просто цікавими новинами з особистого та творчого життя на своїй сторінці у соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 660 тисяч осіб.

Скрін, відео YouTube Фреймут
Скрін, відео YouTube Фреймут

Цього разу Ольга Фреймут поділилася з численними шанувальниками архівними кадрами зі своєю старшою донечкою Златою. У розділі stories телеведуча опублікувала світлини з їх першої поїздки до Лос-Анджелесу. Зірка показала фото з літака, де усміхнена Злата сидить у кріслі та позує мамі для фото.

Скріншот stories Олі Фреймут
Скріншот stories Олі Фреймут

"Архів, наша перша подорож зі Златою до ЛА. Злато, я сумую", - так Ольга Фреймут підписала оприлюднене фото.

Фреймут також показала фото з парку атракціонів. На світлині вони з донькою позують мокрі, адже впали у воду.

"А це після аукціонів. Ми впали у воду", - зазначила Фреймут.

Нагадаємо, заміжня Ольга Фреймут замріялася про "кінець" лисого красунчика. Знаменитість поділилася цікавими думками з приводу відомого персонажа дитячих казок

Також Знай писав, що Ольга Фреймут пояснила чоловікам, що означає дарувати одну квітку: "Cкнарство або...". Українська телеведуча розповіла про принципи залицяння за жінками

Раніше Знай повідомляв, що ревізора Ольгу Фреймут помістили в "центрифугу", майже як космонавта - колега не врятував: вилетіла кулею. Для Ольги Фреймут випробування виявилося не під силу, і вона досить незграбно "зійшла з дистанції"