Популярна українська телеведуча Ольга Фреймут, відома за проектом "Ревізор" на Новому каналі, була учасницею шоу «Оля» і проходила випробування під назвою «Круть-верть».

У соцмережі «ТікТок» користувачі пригадали прикрий випадок, який стався із головною леді країни на ток-шоу. Тоді Фреймут разом із іншою зіркою, співачкою Tayanna, зіграли у конкурсі «Круть-верть», який є українською адаптацією проекту The Ellen DeGeneres. Головною вимогою до учасників було мати гарний вестибулярний апарат.

Ольга Фреймут, фото: Instagram
Ольга Фреймут, фото: Instagram

На жаль, для Ольги Фреймут це випробування виявилося не під силу і завершилося несподівано – вона вилетіла з крісла і впала на підлогу. Ведучий кинувся на допомогу колезі. Після цього випадку телеканал ухвалив рішення закрити проект і більше до нього не повертатися.

@__angellinaaa_

#крутьверть #фреймут #оляфреймут #упала #fypシ #fup #шоу

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще
♬ оригинальный звук - __TV_series_

«Вилетіла, як несправжня леді», - зазначають користувачі соцмережі.

«Фреймут не рекомендує», «Показала, як правильно падати», «Ні, не так треба вилітати. Треба гепатися красиво і без звуку», «Олічко, ну хіба виховані дівчатка так верещать?», - не заспокоюються коментатори.

Нагадаємо, заміжня Ольга Фреймут замріялася про "кінець" лисого красунчика.

Як повідомляв Знай.uа, Ольга Фреймут "пробралася" в машини українців з ревізією: ви все життя робите це неправильно

Також портал Знай.uа писав, що заміжня Ольга Фреймут показала вміле поводження відразу з двома: "Весь вечір"