Юрій Ткач разом з Євгеном Кошовим зв'язали Володимира Дантеса гірляндами. Відповідний пост з'явився на офіційній сторінці в соціальній мережі Instagram Юрія Ткача.

Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач має величезну армію шанувальників. Зокрема, на його Instagram-сторінці підписано 1,7 мільйона шанувальників. Він не втомлюється радувати їх новими фотографіями або кумедними відео, а також цікавими моментами з творчого та особистого життя. Іноді він спілкується з ними через формат сторіз.

3 листопада чоловік опублікував пост, в якому показала кумедне фото. На ньому можна побачити як Юрій Ткач разом з Євгеном Кошовим зв'язали за допомогою світяться гірлянд. Ймовірно, це сталося під час зйомок святкового випуску "Розсміши коміка".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як відомо, з вересня цього року Володимир Дантес став ведучим шоу "Розсміши коміка". Дана Заміна знадобилася через відхід з "95 кварталу" українського президента Володимира Зеленського, які зайняв пост українського президента.

Нагадавши, Володимир Дантес за спиною у Наді Дорофєєвої куснув зубами іншу жінку: "Кайф". Чоловік співачки Наді Дорофєєвої Володимир Дантес розповів про свій проект, перший сезон якого якраз закінчився, а також здивував несподіваним моментом

Як повідомляв портал " Знай.ua", Володимир Дантес за плечима у Наді Дорофєєвої розповів про почуття до Лесі Нікітюк: "Я так боявся". Співак Володимир Дантес трепетно привітав телеведучу і зірку "Хто зверху" Лесю Нікітюк з днем народження

Також "Знай.ua" писав, Володимир Дантес замість Наді Дорофєєвої розцілував Ткача і Кошового: "вперше разом". Володимир Дантес розцілував Юрія Ткача.