Ведуча 1+1 Марічка Падалко показала, яка ситуація у непродовольчих магазинах у містах червоної карантинної зони. Виявилося, що у магазинах пусто і людей майже немає.

Відома українська телеведуча Марічка Падалко має чимало шанувальників. Саме тому вона намагається часто тішити їх новими фото, відео чи просто цікавими новинами з особистого та творчого життя на своїх сторінці в соціальній мережі Instagram, де за нею стежить майже 200 тисяч осіб.

Марічка Падалко, фото з Instagram
Марічка Падалко, фото з Instagram

Цього разу зірка показала, що відправилася до магазину аби обрати собі одяг. Коли консультантка допомагала обрати їй розмір виявилося, що Падалко у неї всього друга покупчиня за день. Зірка вирішила, що відсутність покупців пов'язана з введенням червоної зони карантину.

Скріншот stories Марічки Падалко
Скріншот stories Марічки Падалко

"В магазині - нікого. Консультантка, яка допомагала мені з вибором розміру сказала, що я в неї сьогодні - друга, хоча майже кінець дня... Це у всіх непродовольчих магазинах червоної зони так?", - написала Марічка Падалко.

Варто зазначити, що 78% підписників Марічки Падалко зазначили, що у непродовольчих магазинах у червоній зоні дійсно майже немає покупців.