Юлія" Зайка" похвалилася своїми кулінарними здібностями. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Реаліті-шоу Холостяк-11 далеко не всіх задовольнило своїм фіналом. Так, Михайло Заливако віддав перевагу Ганні Богдан, А не улюблениці публіки - Юлії Бельченко, яка отримала прізвисько Зайка.

Після шоу вона стала вкрай популярною особистістю. На її офіційну Instagram-сторінку підписано двісті двадцять три тисячі фоловерів, які намагаються лайкати кожен її пост.

3 листопада дівчина опублікувала відеозапис Мексиканських такос. За її словами, вони приготовлені з лаваша.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Мексиканські такос з вчорашнього лаваша", - повідомила вона.

Відзначимо, що дівчина взяла участь у заході Vanessa Blogger Awards, в якій отримала приз як найкраща подруга року. Саме ним став лаваш.

Нагадааємо, Юля "Зайка" з "тарілкою" на голові втерла ніс Катерині Осадчій Юрій Горбунов на це "клюнув". Учасниця "Холостяка" з Михайлом Заливако Юля Зайка Бельченко дала корисні поради

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Юлі "Зайки" після Михайла Заливако з'явилися спільні плани з молодим красенем: "у мене труси мокрі". Учасниця "Холостяка" і одна з претенденток на серце Михайла Заливако Юлія "Зайка" Бельченко постала в компанії молодого красивого хлопця

Також "Знай.ua" писав, Анна Богдан спробувала дещо нове з "холостяком" Михайлом Заливако: "всі хочуть". Ганна Богдан заінтригувала новиною.