В останні кілька місяці віддані шанувальники британської королівської сім'ї буквально в жаху спостерігають за "витівками" герцогині Сассекської Меган Маркл. Справа в тому, що навіть зведений брат колишньої акторки Томас Маркл-молодший заявив, що "великі гроші змінили її, гроші і слава дуже сильно закрутили їй голову".

Однак за фактом ми можемо бачити, що їй закрутили голову тільки нові зачіски. Так, як би це не було смішно, але Меган не звертає увагу на критику, як і личить гордим леді. Цього разу кохана принца Гарії вирішила дізнатися, які зачіски подобаються її фанатам і друзям.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Меган Маркл в мережі Instagram.

Публікація Меган Маркл, скріншот: Instagram
Публікація Меган Маркл, скріншот: Instagram

"Яка твоя улюблена зачіска?", - запитала у своїх підписників Меган.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Дійсно, адже осінь зараз у самому своєму розпалі і у Великобританії, і в Україні, і навіть у Сполучених Штатах Америки. Парочка Меган і Гаррі живуть в Каліфорнії, оточені богемою і бізнесменами, тут між походами в світ і спостереженням за красивим газоном, Меган може собі дозволити зробити гарну зачіску.

Меган Маркл, фото: GettyImages
Меган Маркл, фото: GettyImages

Віддані фанати почали обговорювати її образи і розповідати про свої улюблені зачіски. Однак коментувати публікацію фанати стали після того, як за кілька хвилин встигли наставити тисячі лайків: "Гламурна Меган, красуня по-американськи... Бережи тебе Бог завжди", "Все така ж сильна", "Ну тільки не ця", "Як завжди гарна".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Раніше повідомляли, принц Гаррі і Меган Маркл показали майбутню спадкоємицю престолу Великобританії: копія бабусі Єлизавети II.

Як повідомляв Знай.uа, Крістен Стюарт з голим животом розкрила таємниці принцеси Діани: Роберт Паттісон закохається заново.

Знай.uа писав, Єлизавета II провела ніч у лікарні після відмови від алкоголю: у палаці прокоментували ситуацію.