Відома українська телеведуча та блогерка Олена Філонова здивувала фанатів неочікуваним перевтіленням. Зірка приміряла на себе образ дівчини Бонда.
Олена Філонова має чимало шанувальників. Саме тому вона намагається часто тішити їх новими фото, відео чи просто цікавими новинами з творчого та особистого життя на своїй сторінці у соцмережі Instagram, де за нею стежить 1.2 мільйони осіб.
Цього разу Олена Філонова вирішила поділитися фотографіями з нової фотосесії. Зірка одягла перуку та перевтілилася у дівчину Бонда. Для цього дівчина обрала доволі спокусливий образ вона одягла шкіряні лосини, чорний піджак, свій образ зірка доповнила взуттям на високій шпильці та чорними окулярами.

Фото зі сторінки Олени Філонової
Фото зі сторінки Олени Філонової

Для фото Філонова обрала доволі неочікувана, але ефектну позу. Вона трохи присіла та відставила одну ніжку назад.

Фото зі сторінки Олени Філонової
Фото зі сторінки Олени Філонової

"Дівчина Бонда, кажете? А чому б і ні? Так!", - так Олена Філонова підписала опубліковані фото.

Користувачам мережі припав до душі новий образ Олени Філонової, тому вони прийнялися залишати для неї десятки компліментів у коментарях.

"Богиня, ви надовго спустилися з небес? 🤭🤭", "Вау🔥кішечка) Уявляю, як важко було тримати баланс на таких підборах по бруківці", "Я закохалася ❤️🙈", "Яка худенька", "Воу воу воу", "Ого🔥", "Яка красуня!!!!!", "Хороша 😍🔥🔥",- зазначили користувачі мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, Олена Філонова "не втримала" свої булочки на" Співають всі": Влад Яма "допоміг". Судді ошаліли від нового учасника шоу

Раніше Знай писав, що "Ревізор" Олена Філонова після смерті батька втратила найближчу жінку: "Ми будемо пам'ятати тебе завжди....".Телеведуча розповіла про загибель близької людини.

Також Знай повідомляв, що Ревізор Філонова вразила перетворенням після схуднення: "Прекрасна в будь-якій позі"