Відома українська телеведуча Олена Філонова розповіла про втрату близької людини. Лікарі поставили жінці смертельний діагноз, і мама чотирьох дітей не змогла вибратися з цього стану.

Новий пост жінка опублікувала з самого ранку на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де і повідомила цю трагічну новину. Ірина-була матір'ю чотирьох дітей, і боролася тривалий час з Раком головного мозку, у неї була четверта стадія, але, всі сподівалися на диво.

Вранці п'ятниці, 29 жовтня стало відомо, що жінка померла, її врятувати не вдалося.

"Померла наша дівчинка, Ірочка 😭 🙏 Спочивай з миром , рідна. Нехай там тобі буде краще . Нескінченно любимо, будемо пам'ятати ☺❤️ я пам'ятаю як ти сильно хотіла собаку, ми ще говорили, що тобі стане краще ти одужаєш і я подарую тобі її.. 😭 Якою ж ти була світлою, доброю, відкритою до людей, допомагала дітям і сама була мамою 4-х дітей " - пише Олена Філонова.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Вона також зазначає, що Ірина була чудовою і прекрасною людиною, яких вона давно вже не зустрічала. Вона завжди буде пам'ятати про неї, і досі не може повірити, що це сталося, і зараз доводиться писати цей пост.

Також, Олена Філонова подякувала шанувальникам, які гукалися на всі її прохання, а також допомагали збирати гроші на лікування.

На жаль, це не допомогло, і жінка померла. Коли і де пройде прощання з Іриною-невідомо.

Раніше повідомляли, схуднути з 66 до 51 кілограма: Ревізор Олена Філонова після загибелі батька вирішила стати іншою людиною.

Як повідомляв Знай.uа, "Ревізор" Олена Філонова віддала своє тіло в надійні руки, заради ідеальної талії

Знай.uа писав, лікар-дієтолог зізналася, чи можна схуднути на кефірі