Відома українська співачка, солістка групи KAZKA, Олександра Зарiцька частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 300 тисяч чоловік.

Вона продовжує свою участь на грандіозному шоу "Танці з зірками" і зараз поговорила над тим, що її життя зараз схоже на вальс з останнього прямого ефіру.

Олександра Зарицька, фото з Instagram
Олександра Зарицька, фото з Instagram

"На третьому фото я тримаю око, щоб він не смикався ♪ Завтра у групи KAZKA виходить новий альбом. У неділю буде Шалений ефір @tanci1plus1. А що буде далі я Вам навіть говорити не буду, тому що все одно не повірите🥲", - пише Олександра в публікації.

Після цього вона похвалила Юрія Мєшкова, який легко може підняти її на руки і перенести в точку Б.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Олександра Зарицька, instagram.com/kazka.band/
Олександра Заріцька, instagram.com/kazka.band/

"Які ви красиві❤️", "Олександра, жінки дуже лихі створіння. Вони за тебе не голосують тому, що їм завидно, що ти схудла, а вони ні. Ти закохана, а вони ні. Ти щаслива, а вони ні. Насолоджуйся тим станом, в якому ти перебуваєш", "Неймовірно красиво, ніжно, повітряно", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, схудла Олександра Зарiцька перетворилася на принцесу на "Танці з зірками": мінус 20 кілограм на паркеті

Як повідомляв "Знай.ua", Партнер Олександри Зарiцької на "Танці з зірками" закрутив її настільки, що та "злетіла" на небо: "Дуже хороший натяк"

Знай.ua писав, Олександрі Зарiцькiй пророкують місце в супер-фіналі "Танці з зірками": "Дівчаток зливають"