Відомий співак та чоловік Тоні Матвієнко Арсен Мірзоян часто радує прихильників подробицями особистого життя.

Зіркова родина любить проводити час разом - вони влаштовують романтичні побачення або ж затишні сімейні вечори з маленькою донечкою та тещею Ніною Матвієнко. Цього разу Арсен показав спільну творчість з донькою - відповідною публікацією співак поділився на своїй сторінці у Instagram.

На фото видно, що Ніна знаходиться у студії звукозапису в процесі роботи - схоже, скоро ми почуємо зірковий дует від тата і доньки.

Лонька Арсена Мірзояна, скріншот

"Замутили ми з Нінухою дует!", - написав артист під фото.

Популярні новини зараз
Вершкове масло та соняшникова олія: українців попередили про нові ціни Сім'ї возз'єднаються, будемо їздити – куди хочемо: астролог назвав дату кінця воєнного стану Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків Пенсія збільшиться на 50%: українцям розповіли про лазівку у виплатах
Показати ще

Фанати творчості зіркової родини засипали публікацію захопленими коментарями: "Та невже?)))Боже ,як цікаво!!!!Чекаємо з величезним нетерпінням!!!", "Коли прем'єра?", - цікавляться українці.

Варто додати, що зараз родина переживає непрості часи - теща Арсена Мірзояна Ніна Матвієнко розлучається з чоловіком після 50-ти років подружнього життя. У пари троє дорослих дітей. Співачка поскаржилася, що втомилася роками забезпечувати родину, у той час як чоловік весь час жив за її рахунок і навіть не думав нічого змінювати.

Нагадаємо, що Тоня Матвієнко після розлучення батьків напророкувала сварку з Арсеном Мірзояном

Також Знай повідомляв, що Тоня Матвієнко надивилася на м'язистого Даніеля Салема

Раніше Знай писав, що Антоніна Матвієнко розповіла про трагедію в родині