Український хореограф, співак і фехтувальник Амадор Лопес, який переїхав до України з Венесуели, розповів про особисте життя і про те, як ледь не залишився без житла під час карантину через борги та кредити.

Цим він поділився в ексклюзивному інтерв’ю програмі «Зірковий шлях» на телеканалі «Україна». Амадор Лопес народився у Венесуелі, незважаючи на те, що країна завжди була бідною, йому пощастило: батько був лікарем і непогано заробляв на продажі медичного обладнання. В минулому гонщик «Формули 1» батько хотів і сина залучити до якогось виду спорту. Амадору ж нічого конкретно не подобалося, але потім він записався до секції фехтування і невдовзі став чемпіоном Латинської Америки у цьому виді спорту. Танцями теж займався з дитинства, але ставився до них як до хобі, несерйозно. У 16 років юнак отримав стипендію на подальше навчання в Україні.

"Мені не було абсолютно страшно, я дуже хотів, я зараз думаю: «Боже, про що ти думав, Амадор?» Взагалі інша країна, інша мова. Якби зараз ось так запропонували переїхати, цілком змінити життя, переїхати до іншої країни, я б замислився", - розповідає танцівник.

Амадор Лопес, скриншот youtube Зірковий шлях
Амадор Лопес, скриншот youtube Зірковий шлях

Саме в Україні Амадор Лопес отримав визнання танцювального таланту: відкрив школу танців, створив шоу-балет, брав участь у численних танцювальних шоу-проектах. Але під час пандемії, як і багато інших представників публічних професій, зіткнувся з труднощами і опинився на межі тотальної бідності.

"У мене під час пандемії навіть не було можливості купити собі продукти, які я купував до цього", - згадує хореограф.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Довелося продавати речі, зокрема, і машину. Хореограф заліз у борги, взяв кредити та ледь не залишився без житла.

"Ледь будинок не відібрали, тому що у мене дуже багато боргів було, у мене були кредити, я не зміг заплатити перший місяць за кредит, другий місяць, тертій місяць , і було дуже багато проблем", - говорить він.

Амадор розповідає, що півроку пересувався на метро і збирав гроші по копійці, щоб прогодувати себе і свою мати, яку забрав до України з Венесуели після смерті батька. Колектори стукали у двері і хотіли відібрати житло: «Було дуже багато кредитів і дуже багато моментів, зрозуміло, що могли відібрати, вони приходили навіть додому».

Амадор Лопес, скриншот youtube Зірковий шлях
Амадор Лопес, скриншот youtube Зірковий шлях

Врешті Амадору вдалося домовитися з банком, розібратися з боргами і відновити роботу. Хореограф проводив заняття онлайн з ранку до ночі, знову повернувся до танців і почав приймати замовлення на виступи на корпоративах.

"Багато разів у моєму життя я падав і дуже багато разів піднімався, і буду підніматися. Я знаю, що далі буду падати, але я точно знаю, що ще раз піднімусь", - каже танцівник.

Знай.ua нагадує: А як у них? Легендарний Амадор Лопес розповів про День знань у Венесуелі

Як раніше повідомляв Знай.ua: "У нас вдома була плантація", - Амадор Лопес розповів, чим торгував, щоб потрапити в Україну

Також Знай.ua писав: Амадор Лопес розповів про жорсткий розіграш від колег: "Я був дуже розгублений"