Зараз багато українських зірок чи не щодня чують компліменти та похвалу на свою адресу. Проте так було не завжди. Багатьох знаменитостей у дитинстві рідні не балували компліментами чи похвалою.

Про це розповіли у програмі "Зірковий шлях" на телеканалі Україна.
Співачка Настя Каменських неодноразово зізнавалася, що у дитинстві вона не чула похвали від своїх батьків. Однак така проблема була не тільки у Насті Каменських, солістка гурту KAZKA Олександра Заріцька теж вкрай рідко чула похвалу у дитинстві.

Скрін, Instagram Зарицька
Скрін, Instagram Зарицька

"Якось похвали я не чула. Насправді хвалили мене дуже рідко", - каже зірка.

Олег Винник також зізнався, що у дитинстві його не хвалили. Каже, це було справедливо, адже у дитинстві був непосидючим. Він і сам вважає, що хвалити його не було за що.

Скрін, Instagram Винник
Скрін, Instagram Винник

Наталія Могилевська теж не чула похвали на свою адресу. Зірка зізнається, що саме через це у неї не було стимулу досягати якихось висот.

Фото зі сторінки Наталії Могилевської
Фото зі сторінки Наталії Могилевської

"Я була дуже талановитою дівчинкою, але за все моє життя мені ніхто цього не сказав. І взагалі не сказав, що вчитися це класно, це потрібно. Мені все легко давалося, але я отримувала трійки й все, я тільки співала. Співала, танцювала і таке решта. А от сьогодні я здобуваю дійсно серйозну освіту. Я навчаюся в американській академії, тобто я сьогодні добираю те, чого не набрала тоді. І це тільки лише тому, що мене ніхто не хвалив", - зізналася Наталія Могилевська.

Нагадаємо, Данилко, Каменських, Огнєвіч і Дзідзьо зізналися, що робитимуть на Новий Рік: "Люблю сюрпризи". Артисти анонсували низку сюрпризів на Новий Рік.

Раніше Знай писав, що Настя Каменських у відвертому купальнику показала, за що її полюбив Потап: "50 розмір?". Співачка похвалилася спокусливими формами

Також Знай повідомляв, Наталя Могилевська згадала про вік після "Співають всі": "Не буває..."