Стало відомо про те, що телеканал "Україна" готує спеціальну програму в новорічних свят, де глядачів чекають феєричні відкриття і несподівані дуети. Називатися це буде "Новорічна Маска".

В останні години 31 грудня 2021 року в ефірі каналу "Україна" вийде грандіозне шоу "Новорічна Маска". Глядачі познайомляться з новими зимовими героями і спробують розгадати, які суперзірки зникли в цих дивовижних образах.

Зустрінуть майбутній рік глядачі разом з улюбленим багатьом шоу "Маска", і все для того, щоб повністю зануритися в ту саму загадкову атмосферу свята. На сцені з'являться найяскравіші герої, які вже знайомі глядачів, і ще 8 нових персонажів, яких створять до новорічного шоу.

Шоу "Маска", фото: прес-служба каналу "Україна"
Шоу "Маска", фото: прес-служба каналу "Україна"

Вся країна буде відгадувати, які персонажі ховаються під костюмами.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Зiркові детективи проекту NK / Настя Каменських, Олег Винник, Оля Полякова, Андрій Данилко і DZIDZIO з нетерпінням чекають новорічних свят, адже вони приготували для глядачів особливі подарунки.

Олег Винник зазначив, що дуже любить несподіванки, а саме шоу "Маска" завжди наповнене сюрпризами. Глядачі будуть здивовані кожним виступом. Більш того, він зазначив, що глядачі побачать і детективів на сцені, і кращого моменту, ніж новорічна ніч - вони не знайшли. Це час, коли трапляються чудеса.

Шоу "Маска", фото: прес-служба каналу "Україна"
Шоу "Маска", фото: прес-служба каналу "Україна"

Допомагати відгадувати знаменитостей під масками будуть їхні колеги-зіркові гості шоу, серед яких співачки Наталія Могилевська, Злата Огневич, Анастасія Приходько, SLAVA KAMINSKA, Міша Романова, Анна Трінчер, Ассія Ахат, Lida Lee, співак Павло Зібров, Олег Скрипка, Діма Коляденко, Петро Чорний і Іво Бобул, актор Дар'я Трегубова і Павло Костіцин, супермодель Алла Костромічова, фронтмен гурту "СКАЙ" Олег Собчук, учасники гурту "ТНМК" Фагот і Фоззі, олімпійська чемпіонка Ольга Харлан, блогер Олег Машуковский, шоумен JULIK і багато інших. І яке ж свято без улюблених ведучих каналу "Україна" – Лiлiї Ребрик, Анни Панової, Олега Панюти, Олени Вінницької, Григорія Германа, Віталія шкільного, Максима Сікори, Юлії Галушки, ХАСа.

Режисерами-постановниками проекту стали Костянтин Томільченко, Олександр Братковський, Ярослав Губський і Сергій Гуман. Вони вже підготували 30 номерів, які створять святковий настрій. Команда каналу "Україна" намагається все зробити для того, щоб глядачі зустріли Новий рік незабутньо.

Шоу "Маска", фото: прес-служба каналу "Україна"
Шоу "Маска", фото: прес-служба каналу "Україна"

Ведучий шоу Володимир Остапчук згадав, як у дитинстві він був на новорічному святі мушкетером, зайчиком, і одного разу навіть Бабою Ягою. Ким він стане цього разу-поки що секрет.

Нагадаємо, що Вова Остапчук "розщедрився" і нагодував маму фастфудом

Також,Настя Каменських у прозорій блузці влаштувала Потапу незабутній Хелловін

Раніше повідомляли, що Олег Винник перетворився на загадкового звіра і включив режим таємничості