Відома українська співачка Тоня Матвієнко привітала свою старшу донечку з Днем народження. Цьогоріч їй виповнилося 23 роки.

Привітання Тоня Матвієнко залишила на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, де за нею стежить майже сто тисяч осіб.

Співачка Тоня Матвієнко мило привітала донечку Ульяну з 23-річчя. Вона побажала їй досягати всіх поставлених цілей та гарних людей на її життєвому шляху.

Фото зі сторінки Тоні Матвієнко
Фото зі сторінки Тоні Матвієнко

"Сьогодні тобі 23 роки! Доця, так швидко летить час! Лови кожну мить, кожний день, став перед собою цілі і досягай їх, бо таким чином ми наповнюємося, стаємо особистостями і сильними духом людьми. Гарної тобі подорожі у цьому прекрасному світі! Зустрічай на своєму шляху щирих людей, друзів та гарних хлопців😂 Щастя та міцного здоров‘я Тобі! Моя Уляся, яка ж ти вже доросла", - зазначила Тоня Матвієнко.

Фото зі сторінки Тоні Матвієнко
Фото зі сторінки Тоні Матвієнко

Також зірка опублікувала спільне фото з донечкою. На фото мама та донечка мило дивляться один на одного та посміхаються. Для фотосесії зірка одягла стильний чорний костюм та білу блузку. Донька Матвієнко також позувала у стильному костюмі та топі.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще