Колишній глава українського уряду Володимир Гройсман вирішив торкнутися теми газу, заявивши, що для нинішнього уряду закупити заздалегідь паливо - "вища математика". Свої спостереження Володимир Гройсман підкріпив історією про спілкування з простими українцями в одному з сіл.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Володимира Гройсмана в мережі Facebook.

Володимир Гройсман, скріншот відео
Володимир Гройсман, скріншот відео

"Нещодавно спілкувався в одному з українських сіл з людьми по темі газу. Кожен мій співрозмовник розумів: якщо є гроші, а потрібний товар коштує зараз дешево, а потім подорожчає втричі – є сенс купити його зараз. Адже це не вища математика. А ось чинному уряду це недоступні знання. Адже це ситуація, яка сталася з газом. В результаті вони купили газ пізно, дорогувато, та ще й на кошти людей. Паралельно віднімаючи субсидії.

Скрін, Facebook Гройсман
Скрін, Facebook Гройсман

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Тому ситуація трагічна з точки зору підготовки до опалювального сезону. Катастрофа не тільки з газом, але і з електроенергією. На складах менше 600 тис. тонн вугілля українські шахти зупиняються. І це диверсія проти України. Нас заводять в енергетичну залежність. А це питання національної безпеки.

Так чинна влада віддячила людям за щедрий прояв довіри. Українці відчули на якості життя ставлення до себе, тому і сталося таке тотальне розчарування.", - пише Володимир Гройсман.

Раніше повідомляли, "Тато влаштував...": українцям розповіли, як Володимир Гройсман зміг заробити свій перший мільйон.

Як повідомляв Знай.uа, Фомін: Зеленський планував за допомогою нової справи Медведчука відвернути увагу від офшорного скандалу, але тільки прискорив падіння свого рейтингу.

Знай.uа писав, Гройсман анонсував мегакорупційну угоду з газом.