Наші читачі точно пам'ятають фільм про живого іграшкового ведмедика "Теда", в якому головні ролі зіграли Міла Куніс і Джастін Тімберлейк. Тоді в 2011 році ця стрічка буквально розривала всі кінозали і стала дуже популярною. Всі були у захваті, серед молодої та дорослої аудиторії.

Багато кіноекспертів залишали позитивні оцінки фільму, а шанувальники божеволіли, тому що розуміли, що Міла і Джастін дуже круто виглядають в кадрі. Дійсно, актори дуже здружилися, адже на всілякі спільних інтерв'ю поводилися дуже природно і навіть невимушено.

Джастін Тімберлейк і Міла Куніс, скріншот: YouTube
Джастін Тімберлейк і Міла Куніс, скріншот: YouTube

Через кілька років після прем'єри у Джастіна цікавилися, як так все вийшло у них чудово, і в гостях у відомого ведучого Івана Урганта Джастін розповів про прекрасне володіння Мілою російською мовою, і як ми знаємо, з українським акцентом. Про це нещодавно в мережі TikTok нагадала користувачка "dasha_n1100".

"Вона прекрасно говорить російською. Насправді. Вперше, коли я почув, як Міла говорить російською це коли ми працювали на проєкті. У нас була пауза, ми сиділи на стільцях, чекали. І раптом задзвонив її телефон, і вона каже: "Алло... а привіт, тату...". (Тут Джастін почав пародіювати Мілу)", - розповів співак.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

@dasha_n1100

Джастин о Миле😂🥰 #рекомендации #fypシ #вечернийургант #justintimberlake

♬ оригинальный звук - Даша

Також варто розповісти нашим читачам ще один цікавий факт. Парочку Ештона Кутчера і Мілу Куніс у жовтні нібито помітили на знімальному майданчику фільму "Любов і блогери", який знімали в українській столиці.

Якщо на знімальному майданчику української комедії і правда були Міла Куніс і Ештон Кутчер, то це далеко не перший їхній візит до України. У 2019 році актори приїжджали до Києва на форум Ялтинської Європейської Стратегії YES і зустрічалися з Володимиром Зеленським. Також вони були у рідному місті Міли, у Чернівцях у 2017 році.

Раніше повідомляли, Брежнєва з розтяжками, Ірина Шейк з целюлітом: реальні фігури зірок без фотошопу.

Як повідомляв Знай.uа, засновник Apple, радник Обами та Голлівудська зірка-топ 7 чернівчан, які підкорили світ.

Знай.uа писав, наші в Голлівуді: 15 зірок, про українське коріння яких ви навіть не здогадувалися.