Софія Таюрська з популярного гурту Little Big потішила шанувальників новим кумедним відеороликом.

Учасниця грурту Little Big Софія Таюрська має багато шанувальників, тому вона намагається часто тішити їх новими фото, відео або ж просто цікавими подробицями з особистого і творчого життя в соціальних мережах. Цього разу вона вирішила записати відео для популярної мережі ТікТок.

Софія Таюрська, скріншот з відео
Софія Таюрська, скріншот з відео

Співачка вирішила зняти відео на новий тренд, який поширився в ТікТок, де потрібно показати наскільки твій хлопець абьюзер. На ньому потрібно загинати пальці, коли твій хлопець не робить ту чи іншу річ.
Софія Таюрська вирішила записати це відео на очах у свого коханого Іллі Прусікіна. В результаті дівчина загнула палець на такі дії: твій хлопець не дарує квіти кожен день; він не купив тобі 12 айфон; тобі не можна зустрічатися з іншими; він не називає тебе моя королева; він не надягає тобі завжди взуття.

Софія Таюрська, скріншот з відео
Софія Таюрська, скріншот з відео

Дії, на які дівчина не загнула палець: він не возить тебе на відпочинок закордон; він не купив тобі машину; він не водить тебе в ресторани кожен день; він не знімає з тобою тіктоки.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій: хто отримав підвищення, а хто залишився без змін Штраф за відмову від ВЛК скасують: хто уникне покарання за порушення військового обліку В Україні різко зменшилася пенсія: що відбувається, і хто це допустив Німеччина запровадила фінансові зміни для українців: доведеться заплатити за безкоштовне
Показати ще