Оберіг трьох ангелів - це дуже сильне замовляння від усіх повсякденних проблем і бід, з якими може зіткнутися людина. Ці сильні слова і молитва надійним щитом відведуть від вас все небезпечне і лихе.

Замовляння-оберіг трьох ангелів від усіх проблем опублікував телеграм-канал "Знахар. Народна Мудрість". Спершу потрібно прочитати молитву "Отче наш", а потім слова "Оберегу трьох ангелів".

Як зазначається, життя тих, хто промовляє "Оберіг трьох ангелів" обов'язково змінюється на краще. У цих людей не трапляється неприємностей, а в справах завжди щастить, адже недоброзичливці менше заважають. Промовляти можна щодня, крім неділі, яка є Божим днем відпочинку.

Ангел-охоронець
Ангел-охоронець

Замовляння-оберіг трьох ангелів від усіх проблем

"Господи благослови. Господи допоможи. Пошли мені, господи, з небес трьох ангелів, трьох архангелів, трьох вірних охоронців. Накажи їм, Господи, мене берегти, від усякого лиха стерегти, біду не пускати, всяку хворобу від мене раба Божого (ім'я) за тридев'ять земель проганяти.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Був би я, раб Божий (ім'я) закритий від землі до неба охоронним парканом від всякого лиха і злоби, ворога і язика злого, від усякого супостата, від хвороби всякої, від дурі марної, від духа злого, від очей лихих чорних.

Оберігайте мене, три ангели, три архангели, з ранку до ночі, з ночі до ранку, всю добу. В ім'я Отця, і Сина, і Святого Духа. Амінь. Амінь. Амінь."

Молитва, фото з gettyimages
Молитва, фото з gettyimages

Нагадаємо, поминальна батьківська субота, 6 листопада: найголовніші традиції і молитви до Господа за гріхи. На 6 листопада 2021 року припадає Дмитрівська батьківська субота, так як в наступний понеділок - читання пам'яті Солоунського

Як повідомляв портал "Знай.ua", поминальна субота 6 листопада: Митрополит Епіфаній дав пораду, як пережити загибель близької людини. Постарайтеся не закриватися в собі і своєму горі - у моменти втрати людині завжди потрібна підтримка. За християнськими правилами ніколи не варто кидати в біді ближнього

Також "Знай.ua" писав, святої Параскеви Сербської: ворожимо на квітах і бруді, молимося за добробут і передбачаємо урожай за зорями. Як молитися святій, передбачити зиму за брудом і замовити гарного нареченого