Учасниця одинадцятого сезону в шоу "Холостяк" записала кумедне відео. Відповідний пост з'явився на її офіційній Тікток-сторінці.

Реаліті-шоу Холостяк - 11 далеко не всіх задовольнило своїм фіналом. Так, Михайло Заливако віддав перевагу Ганні Богдан, дарма що те, що у неї були досить сильні конкурентки.

Даша Ставнича покинула шоу в десятому випуску, попри те, що сама жінка переконана, що у них з Мішею багато спільних інтересів, в тому числі любов до спорту і смачної їжі.

Проте дівчина отримала приріст аудиторії. На її офіційній Instagram-сторінці 119 тисяч фоловерів, а на Тікток-сторінці 2,55 тисячі шанувальників. З останніми вона активно ділиться різноманітними відео та фото.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

@dasha_stavnicha

Девочки, знакомо?😎 Мало ли как ковид на парней влияет🤷🏼‍♀️😂 #дашаставнича #dashastavnicha #дашахолостяк #холостяк11 #девочкитакиедевочки #ковид

♬ original sound - Даша Ставнича

У листопаді дівчина опублікувала кумедний відеозапис в Тікток. На відео Жінка красується перед камерою в темних лосинах і жіночій спортивній майці. Замість оригінального голосу вона поставила аудіодоріжку з популярного відео.

" я тобі перестав подобатися? Зроби тест на ковид. По-моєму, у тебе смак пропав, - зазначила вона

Жінка підписала відеозапис оригінальним чином.

[quote author="""Дівчата, знайоме?😎 Хіба Мало як ковид на хлопців впливає️️", - повідомила вона.[/quote]

Нагадаємо, Юля "Зайка" з "тарілкою" на голові втерла ніс Катерині Осадчій Юрій Горбунов на це "клюнув". Учасниця "Холостяка" з Михайлом Заливако Юля Зайка Бельченко дала корисні поради

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Юлі "Зайки" після Михайла Заливако з'явилися спільні плани з молодим красенем: "у мене труси мокрі". Учасниця "Холостяка" і одна з претенденток на серце Михайла Заливако Юлія "Зайка" Бельченко постала в компанії молодого красивого хлопця

Також "Знай.ua" писав, Анна Богдан спробувала дещо нове з "холостяком" Михайлом Заливако: "всі хочуть". Ганна Богдан заінтригувала новиною.