Євген Клопотенко запропонував заснувати День борщу. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Кулінарний експерт Євген Клопотенко, незважаючи на свій багатий досвід, все ще відкриває для себе нові сторінки української кухні, але і продовжує ділитися смачними рецептами на сторінці в соціальних мережах. Зірка "МастерШеф" має вдячну аудиторію в соціальній мережі Instagram - на неї підписано 596 тисяч фоловерів, а на Фейсбук-сторінці - 4,9 тисячі.

https://www.facebook.com/100001803482161/posts/6324875670915820/?sfnsn=mo

6 листопада Євген Клопотенко опублікував пост в соціальній мережі Фейсбук, в якому розповів про своє бажання оголосити "День борщу".

"Нам потрібен день борщу. Як вам це? Всеукраїнський, масштабний день, коли всі українці варять вдома борщ. Ясна річ, що ви його і так готуєте, але це інше", - повідомляє він.

Популярні новини зараз
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти
Показати ще

Фото зі сторінки Євгена Клопотенка
Фото зі сторінки Євгена Клопотенка

Євген Клопотенко зазначив, що думає над реалізацією цієї ідеї на державному рівні вже рік і при цьому запропонував своїм покулонникам влаштувати демоверсію на цих вихідних.

"Просто приготуйте борщ і поділіться з друзями. Розкажіть про інгредієнти і обов'язково поставте хештеги #борщ і #borscht. Адже це прекрасно, коли нація демонструє, як вона пишається своїми культурними елементами", - повідомив він.

Знай.uа нагадує: Чудодійна калина з медом впорається з будь-якими хворобами: готуємо вітамінну бомбу на зиму

Як раніше повідомляв Знай.uа: Євген Клопотенко придумав новий спосіб запікання яблук: потрібні тільки згущене молоко і сіль

Також Знай.uа писав: Плацинда, Мамалига і сармале: Костянтин Грубич розкрив секрети приготування традиційних бессарабських страв.