Євген Клопотенко запропонував заснувати День борщу. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Кулінарний експерт Євген Клопотенко, незважаючи на свій багатий досвід, все ще відкриває для себе нові сторінки української кухні, але і продовжує ділитися смачними рецептами на сторінці в соціальних мережах. Зірка "МастерШеф" має вдячну аудиторію в соціальній мережі Instagram - на неї підписано 596 тисяч фоловерів, а на Фейсбук-сторінці - 4,9 тисячі.

https://www.facebook.com/100001803482161/posts/6324875670915820/?sfnsn=mo

6 листопада Євген Клопотенко опублікував пост в соціальній мережі Фейсбук, в якому розповів про своє бажання оголосити "День борщу".

"Нам потрібен день борщу. Як вам це? Всеукраїнський, масштабний день, коли всі українці варять вдома борщ. Ясна річ, що ви його і так готуєте, але це інше", - повідомляє він.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Фото зі сторінки Євгена Клопотенка
Фото зі сторінки Євгена Клопотенка

Євген Клопотенко зазначив, що думає над реалізацією цієї ідеї на державному рівні вже рік і при цьому запропонував своїм покулонникам влаштувати демоверсію на цих вихідних.

"Просто приготуйте борщ і поділіться з друзями. Розкажіть про інгредієнти і обов'язково поставте хештеги #борщ і #borscht. Адже це прекрасно, коли нація демонструє, як вона пишається своїми культурними елементами", - повідомив він.

Знай.uа нагадує: Чудодійна калина з медом впорається з будь-якими хворобами: готуємо вітамінну бомбу на зиму

Як раніше повідомляв Знай.uа: Євген Клопотенко придумав новий спосіб запікання яблук: потрібні тільки згущене молоко і сіль

Також Знай.uа писав: Плацинда, Мамалига і сармале: Костянтин Грубич розкрив секрети приготування традиційних бессарабських страв.