Відома аргентинська актриса, співачка і бізнесвумен Флоренсія Бертотті, яка прославилася завдяки ролі в популярному телесеріалі "Флорісьента", знову порадувала своїх шанувальників відеороликом на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

За її життям стежать понад 1,7 мільйонів шанувальників.

Актрисі молодіжного комедійного телесеріалу вже 38 років, але її популярність не в'яне.

"Я люблю збирати фотоальбоми про подорожі, щоб час від часу переглядати їх. Неначе знову їм подобається! Але так як поїздки вже включені, я вже можу думати про наступний, який набагато красивіше, ніж дивитися на фотографії. Я вважаю за краще будувати свою поїздку з Альмундо, тому що вони є експертами в організації тих поїздок, які ми так хочемо!",- підписала вона знімки.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

На відео Флоренсія бертотті демонструє знімки з поїздок по просторах рідної країни.

"Que pareja divina son bellos se aman chicos viajen disfruten (які Божественні парочки, красиві, люблять один одного, хлопці, подорожують, насолоджуються), «Te amooo flor sos única (я люблю тебе Єдина квітка)», «Bella pareja. Se te extraña floricienta (прекрасна пара. Флорисиента для тебе незвичайна)», - захоплюються читачі сторінки.

Нагадаємо, Мія з серіалу "бунтівний дух" перетворилася на аргентинського Діму Комарова: "Знімаємо і насолоджуємося"

Як повідомляв " Знай.ua", Мія, Мануель, Марісса і Пабло з серіалу "бунтівний дух": як змінилися актори за 18 років

Знай.ua писав, Мія з серіалу "бунтівний дух" показала свого маленького ангела: "Божий подарунок"